GMP se desparte de Emilian Arsenoaiei

Dupa o perioada de aproape 1 an si jumatate petrecuta in pozitia de Creative Director la GMP, Emilian Arsenoaiei a decis sa accepte o alta provocare profesionala, la Leo Burnett.

In perioada urmatoare, echipa de creatie GMP va fi coordonata de Oliver Kapusta, din pozitia de Integrated Communication Director. Oliver s-a alaturat echipei GMP in luna mai a acestui an. El are 39 de ani, o diploma in marketing si comunicare si o experienta de 15 ani in industria de advertising din Germania, tara sa natala. De-a lungul carierei a lucrat ca si Creative Director in unele din cele mai creative agentii din Europa precum Springer & Jacoby Hamburg si Jung von Matt. Lucrarile lui Oliver au fost premiate sau nominalizate la festivaluri de creatie precum Cannes Lions, London International Advertising Awards, Epica, Effie Europe.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related