OgilvyOne construieste primul brand romanesc de legume si fructe conservate

OgilvyOne a dezvoltat strategia de comunicare pentru Olympia, primul brand romanesc din categoria de conserve din legume si fructe produse in Romania. Pentru a merge mai departe dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, in afara de un produs competitiv, producatorii romani au nevoie si de un brand solid. Olympia este primul producator roman din categoria de conserve din legume si fructe care investeste in constructia de brand, alegand ca partener echipa OgilvyOne.

Categoria de conserve de legume si fructe este in acest moment in tranformare. Antreprenorii romani care au preluat vechile fabrici nu au investit la timp in retehnologizare si adaptarea la standardele europene. Consecinta a fost disparitia treptata a multora dintre acestia de pe piata si intensificarea importurilor. Exista un vid de branduri romanesti in aceasta categorie, de aceea recomandarea echipei OgilvyOne catre managementul Olympia a fost de a profita de aceasta oportunitate si de a construi primul brand romanesc in categorie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related