Creativitatea McCann premiata la Cresta

McCann Erickson este singura agentie din Romania premiata la editia din acest an a Cresta Awards.
Campania de print realizata pentru MTV, "Made in Romania" - Michael/Slash/Manson a castigat la categoria Press iar spotul "Porcul", acelasi client MTV a luat premiul la categoria TV.

Adrian Botan, Director de Creatie pe Europa Centrala si de Est McCann Erickson: "Numele festivalului Cresta este o prescurtare de la creative standards pentru ca acest festival isi propune sa seteze standarde in publicitatea mondiala. Cu un juriu ca cel de anul acesta si cu o concurenta atat de puternica, premiile primite inseamna o confirmare a nivelului international al publicitatii facute de McCann. Campania MTV de anul trecut a parcurs intr-un an toate festivalurile luand premii peste premii: incepand cu Golden Watch la Golden Drum, Aur si Argint la Eurobest, Argint la Epica, si la New York Festivals, si terminand cu aceste doua premii la Cresta. Cresta este ultimul festival din circuit si iata, campania iese din scena in glorie lasand locul campaniei Made in Romania 2007 care de-abia si-a inceput cariera castigatoare acum o luna la Golden Drum".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related