Dani Macarie numit Creative Director OgilvyOne si 141 Romania

Dani Macarie a fost promovat in functia de Creative Director OgilvyOne si 141 Romania, incepand cu aceasta saptamana. Numirea sa in noua functie vine ca urmare a rezultatelor din ultimul an, perioada in care Dani a fost Group Creative Director al celor doua companii. Acesta va lucra sub coordonarea directa a lui Albert Nica, Executive Creative Director Ogilvy Group.

Absolvent al Facultatii de Filosofie, Dani a debutat in publicitate in 1997, dupa experiente scurte, dar intense in fashion design si fotografie. Traseul sau profesional a inclus Euro RSCG, Grey si Saatchi&Saatchi.

In urma cu doi ani, s-a alaturat echipei de creatie de la OgilvyOne (Red Cell la momentul respectiv) in calitate de Senior Copywriter, lucrand pe conturi precum BAT, Ciucas, SEAT, Coca-Cola, Ozone. Din luna octombrie a anului trecut, a preluat functia de Group Creative Director OgilvyOne si 141 Romania, sub coordonarea sa castigandu-se pitch-uri precum Sensiblu, Olympia sau Brau Union.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Mindshare

Mindshare are a global, multi-award winning, media agency network of 9300 people across 86 countries united by the desire to create new media experiences. What we do Modern marketing requires more than just media... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related