Zilele Biz 2006: Romania's business village

O videoconferinta "Report from the Future"cu un speaker celebru - Michael Arrington, teme si subiecte in premiera, invitati internationali, corporate blogging cu Jeremy Wright, peste 200 vorbitori, 78 sesiuni de conferinta si workshop, mai mult de 4000 mii de participanti si o expozitie de proiecte imobiliare in premiera : Bilantul Zilelor Biz 2006. Intre 23 si 27 octombrie 2006, la World Trade Center Bucuresti a avut loc cea de-a cincea editie a celui mai complex eveniment de afaceri din Romania - Zilele Biz, organizat de Business Media Group (www.zilelebiz.ro).

Timp de cinci zile evenimentul a concentrat esenta afacerilor in cele mai dinamice domenii economice din Romania : antreprenoriat, finante - banci, constructii si imobiliare, IT si telecomunicatii, marketing si advertising. "Anul acesta, Zilele Biz si-au propus sa depaseasca ca numar de participanti, oportunitati de informare si networking editia de anul trecut" declara Virgiliu Rogojan, Director de Eveniment. "Au fost prezenti speakeri de anvergura din comunitatea de business din Romania, specialisti recunoscuti pe plan mondial si reprezentanti de varf ai afacerilor profitabile internationale: Jay Conrad Levinson, Thomas si Penny Power, Jeremy Wright si, in premiera, o videoconferinta in direct cu Michael Arrington, fondatorul Techcrunch.com" a mai adaugat Rogojan.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related