Bulgarski napolitana

Valentin Lica: Ca sa faci reclama la o napolitana pentru Bulgaria, e simplu. Mananci cateva batoane de Spoko (napolitana in cauza), joci putin futbolnai in cafetarie, faci o presentation in English, in damn powerpoint, with your lovely girls Tahoma18 and Lucida Grande24, ca pe urma sa afli ca nimeni, adica nimeni dintre vecinii din Veliko Tarnovo, nu intelege decat limba bulgara.
Andrei Gurau: E ca in urmatorul exercitiu: spot gandit in romana, scris in engleza, tradus in bulgara, primit feedback in bulgara, tradus in engleza, inteles in romana. Intelegi? Era un soi de joc comunist romano-bulgar, un fel de Telefonul fara Fir la capatul caruia nu raspundea nimeni. Pe la jumatatea intalnirii, vecinii nostri de mai la sud, s-au prins despre ce e vorba: "Aaaa, voi vreti sa extindem targetul catre 60-85…" (aveam noi un spot cu niste bosorogi cool). Si-apoi le-am zis-o pe-aia cu barca…

Valentin Lica: …si totul a mers ca uns: clientul alege scriptul, Alice face storyboardul, Fane il alege pe Sega la regie, Laura are mereu noroc de vreme buna, Baciu rade, Tweety spera, eu tac. Si ne mutam pentru o noapte pe Lacul Titan, pe cel mai mare platou de filmare pe care l-a avut vreodata Starlink.

Andrei Gurau: Cred ca erau maxim 7 grade..
Valentin Lica: 8!

Andrei Gurau: 7 cand am terminat de filmat. 7 grade si 7 dimineata. Singurul lucru care ne tinea de cald era privirea fetei de pe lac…si reflectoarele! Sa poti sa tii o barca fixa si actorii cu zambetul pe buze in astfel de conditii devine o aventura in toata regula. Pe la 2 dimineata, Suzy, cateaua regizorului, inotatoare de fel, s-a decis ca vrea la balta. Haos! A urmat o scurta operatiune de salvare.
Valentin Lica: Salvamarii au fost recompensati cu shaorma a la Dristor. Eram la cadrul 3, dubla 4, minutul 5. Sincer, am furat doua napolitane si le-am bagat in rucsac. Cred ca si Gurau a furat ceva…
Andrei Gurau: Vreo 5 m de cablu si un stecher. Ca sa fie bine! Si a fost…

Valentin Lica: N-avem inca 2500 de caractere? Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing ...

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar


Comentarii

Petru Virna
acum 17 ani
Tipul asta e nebun saracu, crede ca are talent la scris dar din pacate e frivol. Nu prea le are cu platorurile de filmare din cite vad, poate doar cu rulota persoanelor frecatoare de menta de pe un platou.

Va pup

Daniel



Branded


Related