Advertigo semneaza promotia "Cu RollDesign castig!"

Advertigo lanseaza noua promotie RollDesign. Sub sloganul "Deschide-te la premii!", promotia se va derula in perioada 1 noiembrie-15 decembrie si se va adresa atat cumparatorilor, cat si vanzatorilor de produse marca RollDesign. RollDesign este producator si distribuitor de articole de tehnica parasolara, rulouri exterioare, usi de garaj, jaluzele, draperii, falduri, rolete, produsele sale distingandu-se prin calitate, stil si functionalitate, fiind realizate din materiale diferite si intr-o bogata paleta de culori.

Mecanismul promotiei vizeaza 2 categorii de persoane oferind multiple premii atractive. Persoanele care vor achizitiona in perioada promotiei produse marca RollDesign vor beneficia de numeroase avantaje avand sansa de a castiga unul din cele 27 de premii. Promotia este deschisa si persoanelor care au calitatea de vanzator si care reusesc sa vanda produse marca RollDesign de minim 300 EUR, existand alocate pentru acestia 31 de premii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related