TNT PRINDE VITEZA CU LOWE SI INITIATIVE

Incepand cu luna martie, TNT Romania isi va derula activitatile de comunicare in parteneriat cu agentiile Lowe si Initiative.
Campania de comunicare TNT se va derula atat printr-o sustinuta componenta de PR, cat si prin canalele clasice de comunicare si va fi bazata pe pozitionarea de lider de piata a companiei. Strategia de comunicare externa va porni de la valorile care au facut din TNT lider de piata in Romania si care au ajutat compania sa se mentina pe aceasta pozitie in conditiile de competitivitate ale pietei locale.

"Am hotarat sa pornim la drum cu Lowe si Initiative pentru ca impreuna formam o echipa de marketing foarte deschisa si cu un spirit de echipa cum destul de rar se intalneste. Am regasit in Lowe si Initiative aceleasi valori pe care le promoveaza si compania noastra, anume profesionalism, dinamica, spirit inovator si respect pentru client, si de aceea suntem convinsi ca impreuna vom forma o formula de succes.", declara Mirela Nemtanu, Country Marketing Coordinator TNT Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related