AdPrint Festival anunta cea de-a opta editie

AdPrint Festival, singurul festival european dedicat print-ului ce premiaza cele mai bune echipe de creatie, anunta cea de-a opta editie. Perioada de inscriere se va derula intre 7 noiembrie 2006 si 15 ianuarie 2007. Cele doua caracteristici care deosebesc AdPrint de restul festivalurilor de publicitate sunt exclusivitatea pe care o acorda print-ului si filosofia festivalului care plaseaza echipele de creatie in centrul atentiei acest lucru reflectandu-se si in structura juriului. Pentru a treia editie europeana, Juriul festivalului AdPrint este format din echipe de creativi. Mai simplu spus, echipe de creatie jurizeaza echipe de creatie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Branduri

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related