Together for never

Va aduceti aminte de vremurile din liceu, cu celebrele bairame la bloc, care nu de putine ori atrageau betii crunte si ciocaniturile politiei la usa? I miss those times. Acum toate petrecerile urmeaza trendul glamouros al clubbinului, unde in lumina reflectoarelor se afla mereu ultima poseta marca Zara sau camasa stilata de la Hugo Boss (copie dupa Hugo Boss, evident). Acum serios, ati observat ca 60% din tipele din club sunt desprinse din acelasi salon de coafura? Cu bretonul drept si cerat, parul intins cu meticulozitate de catre vreun "her - stailist" oxigenat si versat in ale parului. Cu totii ne vrem atat de originali, cand in majoritatea timpului cadem prada acelorasi clisee.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune

Dictionar


Comentarii

Luke Skywalker
acum 17 ani
ideea e folosita si rasfolosita in diverse alte executii. nu m-a surprins absolut deloc finalul, foarte previzibil. actorii foarte artificiali. singurul lucru misto e coloana sonora. in rest, rasuflata si defazata.
Radulescu Andrada
acum 17 ani
conceptul creativ nu este omorat (numai) de executie, pentru simplul motiv ca este pe moarte din nastere. "Mai tentant decat orice" cred ca a devenit mama cliseului, cliseului cliseului.

FEAR THE SPORK :)

maria ciubotaru
acum 17 ani
Am crezut ca mi s-a parut doar mie ca textele reclamelor romanesti sunt pline de expresii demne de era comunista...am pus-o pe seama sedeii indelungate in strainatate, dar si prietenii mei au observat aceeasi chestie. limbajul unor reclame e foarte artifical. ca sa nu mai spunem de prestatia actorilor!
Corina Bratu
acum 17 ani
melodia sufera de sindromul over-exposure si deci stresanta pana ma afce sa maurc pe pereti si sa-mi palpite vezica in mine :)) si astia doi papusei sunt atat de artificiali... cred ca preferam niste copii din-aia cretini care rad si se gandesc "daca il sauta data viitoare"


Branded


Related