Noua promotie de la MOL - cu benzina EVO Euro5 se castiga 5x5 Euro-Voiaje

MOL Romania lanseaza o noua promotie in toate benzinariile sale care comercializeaza carburantii EVO Benzina si Diesel - 77 de statii in toata tara. Oricine alimenteaza pana pe 10 decembrie cu 25 de litri EVO Benzina sau EVO Diesel si trimite codul promo de pe bonul fiscal prin SMS la 1864 poate castiga 5 euro-voiaje, fiecare constand in cate 5 week-end-uri oricand in 2007 in oricare dintre marile orase europene la alegere, sau cate un card EVO in valoare de 200 RON in fiecare statie MOL participanta la promotie (77 de carduri). Promotia se desfasoara intre 1 noiembrie si 10 decembrie, iar tragerea la sorti va avea loc pe data de 11 decembrie 2006.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related