Tide pentru supermame

Georgiana Iulia Dragomir din clasa I de la scoala generala 113 din Bucuresti este castigatoarea marelui premiu al concursului de desene pe asfalt organizat de Tide "Arata lumii intregi ca mama ta e super". Astfel Georgiana are posibilitatea de a arata ca mama ei e super deoarece desenul ei va fi expus pe toata durata lunii noiembrie in centrul Bucurestiului, pe Blvd. Pache Protopopescu.

Concursul de desene pe asfalt s-a desfasurat la inceputul lunii octombrie in scoli din toate cele sase sectoare ale Bucurestiului. La eveniment au participat aproximativ 1000 de copii din clasele primare. Toti copiii au primit premii, iar sase dintre ei au fost desemnati castigatori. Copiii castigatori urmeaza deja cursurile de desen ale Academiei de Arte Scenice Center Stage. Micii desenatori au facut astfel o declaratie de dragoste desenata mamelor lor, aratand lumii intregi ca mama lor e super.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related