FRIENDS Advertising rebrandeaza cu placere

FAN COURIER EXPRESS, lider national in servicii de curierat rapid, a decis de curand sa-si redefineasca identitatea corporatista si sa-si perfectioneze calitatea programelor de comunicare alaturi de FRIENDS Advertising. FAN COURIER a iesit asadar in lume in haine noi, pregatite cu grija de FRIENDS Advertising, care va comunica imaginea reimprospatata a noului sau partener pe mai multe segmente media: presa scrisa, outdoor, radio, internet etc.

"Anterior acestei decizii de schimbare, valoarea reala a marcii comerciale Fan Courier rezida in mare masura in numele sau si mai putin in componenta sa vizuala. Am fost chemati sa rezolvam acest neajuns si am considerat ca este nevoie de un proces mai amplu, care sa mearga dincolo de schimbarea la fata a logotipului si a sloganului. Impreuna cu Trout & Partners - cei care au gandit strategia de pozitionare - vom aseza intreaga viziune de business a clientului pe fundamentul unei campanii de comunicare coerente si consistente." a declarat Ioana Druta, Client Service Director la FRIENDS Advertising.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related