In pas rapid prin muzeu

Pana la sfarsitul anului o sa stau in propria mea casa. Stiu cum este sa alergi de la o banca la alta si sa cauti solutia cea mai potrivita pentru tine. Si mai stiu foarte bine cat de greu este sa gasesti banca in care sa ai incredere si care sa iti ofere suma de bani necesara. Nu mai vorbim apoi de alergatul in sine presupus de cautarea locuitei. Toti cei care si-au cumparat un apartament in ultima vreme ma inteleg perfect. De ultima etapa am scapat usor, astfel incat ma pot considera in felul meu destul de norocoasa.

Asa m-am trezit eu in ipostaza romanului obisnuit bombardat zi de zi de o groaza de mesaje publicitare servite de diferite banci. Analizand mesajele lor ai putea jura ca se intrec in prietenie, intelegerea clientului si accesibilitate. Realitatea este insa de cele mai multe ori destul de diferita. Toata sinceritatea, increderea transmise in diferite spoturi se cam duc pe apa sambetei la contactul cu realitatea.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related