Funky Business a implinit 5 ani de comunicare live si marketing experiential

Funky Business a aniversat 5 ani de activitate printr-un eveniment organizat, sambata, 4 noiembrie, la Amsterdam Café & Terrace. Conceptul evenimentului, "Dependenta de creativitate", si-a propus sa readuca in fata audientei stilul "funky", nonconformist al agentiei.

Urmand exemplul echipei Funky Business, care si-a recunoscut dependenta de creativitate, fiecare invitat si-a declarat dependenta de persoanele apropiate, sentimente, obiecte de uz personal sau alte lucruri inedite. Toate declaratiile au fost imortalizate in fotografii instant si expuse pe un panou special. Filmul de prezentare a spus povestea celor 5 ani de evenimente si a echipei din spatele lor.

"Nu e usor sa realizezi ceea ce a realizat Funky Business in cei 5 ani de cand activeaza pe aceasta piata dificila, in continua transformare. Am incercat sa respectam principii de lucru precum inovatia, creativitatea esentiale fiecarui proiect si am mai pus in joc pasiunea pentru acest domeniu", a declarat Diana Graepel, fondatorul si directorul agentiei.

Evenimentul a avut si o componenta caritabila, participantii fiind invitati sa contribuie cu donatii pentru Asociatia Pensionarilor din Romania. Concertele live ale formatiilor Holograf si Asha au completat partea de divertisment a evenimentului la care au fost prezente peste 100 de persoane. Printre invitati s-au numarat clienti ai agentiei, prieteni, colaboratori, reprezentanti ai agentiilor de publicitate, insa si personalitati cum ar fi celebrul regizor Francis Ford Coppola.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related