Cea mai mare companie de ticketing din Europa prezenta in Romania

Sapte Seri a devenit oficial, primul partener in Romania, al CTS EVENTIM AG, cea mai mare companie de live entertainment din Europa, care se ocupa de promovarea si vanzarea efectiva, anuala, a peste 40 de milioane de bilete, pentru aproximativ 100 000 de evenimente. Compania CTS EVENTIM AG este cel mai important jucator de pe piata de ticketing a spectacolelor live si entertainment, aria sa de activitate cuprinzand atat domeniul ticketing-ului cat si cel al productiei de evenimente live.

Intrarea pe piata romaneasca a EVENTIM, companie cu o cifra de afaceri de 256 milioane euro si un profit de 32 milioane euro, in 2005, va face cunoscuta intregului continent viata culturala din Romania, dand in acelasi timp posibilitatea romanilor de a participa la orice eveniment din Europa. Un alt plus pe care acest nou sistem il aduce, este legat de caracterul simultan al tranzactiilor cu bilete, indiferent de punctul in care va aflati, serviciile EVENTIM putand fi accesate prin intermediul internetului sau direct in centrele companiei, aflate in mall-uri, marile lanturi de retail, etc.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related