Femeile viseaza

Cel putin asa am facut eu dupa ce am vazut spotul de la Ketonal. Daca femeile ar avea puterea sa manevreze barbatii dupa cum doresc ele, lumea ar fi mai frumoasa. Femeile ar scapa de complexe. Ceea ce ar usura considerabil viata barbatilor. Deci e "a win - win situation". Ce?! Crezi ca m-am ingrasat? Ia stai sa pun eu mana pe papusa asta sa vezi ce ramai tu fara dinti! Cum?! Ma parasesti pentru fosta? Ia-ti la revedere de la instrumentul iubirii, dovlecel! God, I love it! Deci, vedeti. Nu e chiar asa rau sa fii sub papucul unei femei. Tot ce trebuie sa faca barbatii e sa vorbeasca mereu frumos cu femeile si sa faca ce zic ele. Ce o fi asa de greu?

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar


Comentarii

Florin Florian
acum 17 ani
Probabil ca si tu esti o femeie complexata de fizicul ei si care uraste barbatii pentru ca acestia nu o invita in orash.Oricum..pentru cultura ta generala femeile nu au cum sa fie misogine....Atitudinea echivalenta misoginiei la femei se numeste altfel...Nu iti zic..Cauta si tu..Ca daia ti-a dat statul creier...Si nu mai fi naiva crezind ca barbatii au ca slabiciune mincarea si sexul....Maturizeaza-te si nu mai gindi ca o gospodina..
Cristiana Alexandra Petre
acum 17 ani
Salutari omuluidepeinsula. In loc sa spanzuram femeile cu stilou precum vrajitoarele, mai bine ne-am folosi creierul dat de stat intr-un mod mai folositor si mai putin misogin (ca tot veni vorba)Â…cum ar fi sa vorbim despre publicitate. De asta suntem aici, right? Mie mi s-a parut ok spotul. Putea sa fie regizat mai bine. Nu e izbitor, dar e placut si cu siguranta mai bun decat majoritatea spoturilor de la medicamente.
Mariana Ionescu
acum 17 ani
Respect Cristiana....you go girl..
Mariana Ionescu
acum 17 ani
omule de pe insula, mai bine ramaneai pe insula ta.

Nu ai inteles-o pe Cristiana, nu-i nimic, intelegi mai greu, mai citeste odata textul...nimeni nu e perfect...

Si mai lasa agresivitatea ca prea o iei in serios...

Cristina Petrea
acum 17 ani
super ...Cristiana ...iar omuldepeinsula ....la maturitate ....va recunoaste ca traieste doar pentru food si sex ....
Ungureanu Lorena
acum 17 ani
pentru ca tot aveam de luptat cu stereotipiile actuale (femeia la volan, femeia soacra, femeia casnica) a mai fost nevoie sa ne îngropam si in cultura vrajitoarelor, pe care o uitasem- dar daca e amuzant, amuzant sa fie
Ioana Margarit
acum 17 ani
Ma asteptam la mai mult de la cineva care redacteaza un comentariu de reclama. Perspectiva ta privind barbatii e un pic cam ingusta. Fara suparare! Dispretuiesti misoginii, dar si tu generalizezi defectele intalnite la anumiti barbati pentru tot genul masculin.

Spotul este bun, original, oferind o viziune plina de imaginatie asupra unui produs medical.



Branded


Related