Propaganda incepe sa aduca tezaurul inapoi

Propaganda a obtinut doua premii si o nominalizare la cea de-a 16-a editie a Festivalului International de Publicitate de la Moscova (MIAF). Agentia continua astfel operatiunea de recuperare a tezaurului de la rusi - dupa ce anul trecut castiga la acelasi festival tot doua premii - Aur si Bronz.

Trofeele acordate de catre juriul festivalului agentiei Propaganda sunt un Silver Apple si un Bronze Apple la sectiunea Print. Argintul a fost castigat pentru clientul SOS Medical Services, lucrarea Hello, al carei mesaj este incurajarea controlului femeilor pe timpul sarcinii. Este cel de-al doilea premiu obtinut de aceasta campanie anul acesta, dupa argintul de la Golden Hammer - Festivalul International al Tarilor Baltice din luna septembrie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related