ASER | Make some memories

ASER | Make some memories

ASER dă startul campaniei “10 Pentru Sesiune”, prin intermediul căreia vei primi motivația necesară pentru a trece cu bine de examene.

În perioada 6-26 iunie, ASER te cheamă într-o excursie către mare, plină de atmosfera de vară și momente faine, care te vor face să înveți cu spor pentru ca mai apoi să petreci din greu! De asemenea, vor veni chiar la tine în cămin pentru a împărtăși momente unice dar și de a împărți stickere amuzante care să mențină nivelul de energie ridicat.

Timp de 12 ani, ASER a fost alături de studenți în fiecare sesiune, iar anul acesta nu face excepție. ASER te invită să iei parte într-o vacanță cu prietenii, unde vă veți crea amintiri frumoase și veți putea să le colecționați sub forma stickerelor! În această sesiune, motivația vine din partea oamenilor de lângă tine și din partea ASER, așa că dă tot ce ai mai bun pentru a te putea bucura de momente de neuitat în mare.

Alături de partenerii Coca Cola HBC, Decathlon și BAT, ASER te va surprinde cu nenumărate concursuri unde vei avea șansa de a câștiga multe surprize. Acestea te vor motiva și mai tare să obții rezultatele pe care ți le dorești, dar și să te distrezi la maxim după sesiune.

Pregătește-ți aparatul foto și bagajul. După sesiune, ASER pleacă spre mare!

Asociația Studenților Economiști din România este un ONG care dezvoltă personal și profesional studenți din SNSPA, ASE și UB. Sunt cunoscuți drept tinerii care au adus și aduc, în continuare, impact în mediul economic românesc.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related