Expansiunea Leo Burnett

Castigatoare Ad'Or 4 ani consecutiv, prima agentie din Romania care a cucerit Golden Rose la Portoroz, Leo Burnett propune pietei un nou concept: grupul Leo Burnett, caruia i se vor adauga trei agentii noi. Mai multe despre planuri, dorinte si cum s-a ajuns la acest pas aflam de la Ioana Iordache, CEO Leo Burnett.

IQads: Leo Burnett a crescut mult in ultima vreme. De ce v-ati hotarat sa faceti aceasta schimbare tocmai acum, de ce sunteti de parere ca este cel mai bun moment?
Ioana Iordache: Este cel mai bun moment, fara indoiala. Leo Burnett a ajuns intr-un stadiu in care poate oferi mai mult. Iar schimbarea a venit de la sine, ca o consecinta a acestui fapt.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

Festivaluri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related