Dragos Stanca are ca obiectv dublarea cifrei de afaceri pentru Grupul Catavencu

Dragos Stanca a fost instalat de mai putin de o luna la conducerea trustului Catavencu, parte din Realitatea Media Group. In varsta de 32 de ani, are 11 ani de experienta in presa, iar in cei doi ani si jumatate petrecuti ca director general al PubliMedia, divizia de presa scrisa a Media Pro, pe care a parasit-o la sfarsitul lui octombrie in acest an, a reusit sa creasca cifra de afaceri a companiei cu 130%.

Dragos Stanca declara, intr-un interviu acordat NewsIn, ca cifra de afaceri a operatiunilor de publishing Catavencu tinde la 8 milioane de euro in acest moment, iar planul de afaceri pana in 2010 prevede dublarea acestei cifre. Dezvoltarea trustului se va orienta in trei directii: consolidarea brandurilor existente, extinderea lor prin produse satelit (de genul "Generatia Asteptata" a ziarului "Cotidianul") si lansarea unor branduri noi, atat print cat si online, prin achizitii strategice.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related