Alianta Vodafone UK – Yahoo

Vodafone si Yahoo! au format o alianta strategica pentru a incepe o campanie de advertising, anunta Media&Marketing Europe.

Yahoo! va fi singurul partener al Vodafone care ii va afisa spoturile, oferindu-i formate de reclama variate pentru bogatul continut de servicii al operatoului de telefonie mobila. Alianta, care va intra in vigoare anul viitor, va permite clientilor care accepta reclamele targetate sa plateasca mai putin pentru anumite servicii Vodafone, acestea incluzand portalul Vodafone live!, jocuri, mesaje cu imagini TV.
“Din luna mai cand ne-am anuntat intentia de a mari veniturile din advertising am realizat studii extinse despre clienti”, a declarat Nick Read, director executiv al Vodafone UK. “Vom folosi acum acele rezultate pentru a hotari impreuna cu Yahoo! care este modalitatea cea mai buna de a le asigura clientilor care au ales sa primeasca mesaje targetate o valoare mai mare si o experienta mai bogata a telefoniei mobile”.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Campanii

Sectiune



Branded


Related