Solutii complete de mobile marketing, premiera pe piata romaneasca de advertising

Regia de vanzare publicitate online, Splendid Media Interactive (SMI), si agentia de mobile marketing ad2go au incheiat un parteneriat exclusiv, pentru implementarea, in premiera pentru Romania, de solutii complete de mobile marketing de tip pull, integrate in strategiile de comunicare si marketing interactiv.

Dezvoltarea rapida a mediului mobil de comunicare din ultimii ani a generat necesitatea completarii strategiilor conventionale de comunicare in marketing cu solutii adaptate acestui mediu deosebit de popular si in permanenta evolutie. ad2go este prima agentie din Romania, care ofera solutii complete de mobile marketing de tip pull. Produsul media cel mai cunoscut din portofoliul ad2go este site-ul www.mfun.ro, o colectie de aplicatii gratuite, destinate terminalelor mobile. Site-ul ofera stiri si informatii din toate domeniile, precum si jocuri si aplicatii specifice, adaptate preluarii pe terminalele mobile, sub forma de continut sponsorizat. Aplicatiile distribuite prin mfun.ro includ spatiu publicitar, care este gestionat dinamic de pe serverele ad2go. Datorita acestei oferte, mfun.ro reprezinta un concept in premiera absoluta atat pe piata romaneasca, cat si pe pietele externe.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related