Ogilvy si WWF te invita pe Panda.org/Romania

Ogilvy Group a dezvoltat in ultimele luni o campanie media integrata care vine sa sustina prima initiativa de anvergura a organizatiei internationale WWF in Romania - "Salvati Parcurile Nationale din Romania". Campania se numeste "Un simplu clic" si include mai multe medii de comunicare: tv, radio, print, internet, outdoor si public relations. Initiativa WWF consta in strangerea de semnaturi pentru petitia online "Salvati Parcurile Nationale din Romania!", adresata Presedintelui si Primului Ministru. Petitia mentioneaza cateva dintre cele mai grave probleme care ameninta ariile naturale protejate: constructiile ilegale, taierile ilegale de arbori sau braconajul si poate fi citita si semnata accesand www.panda.org/romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mindshare

Mindshare are a global, multi-award winning, media agency network of 9300 people across 86 countries united by the desire to create new media experiences. What we do Modern marketing requires more than just media... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related