AdPrint prezinta: Echipa celor trei muschetari

Daniel Fohr (Fondator si Director de Creatie, MC Saatchi GAD, Paris), Robin de Lestrade (Director de Creatie, Young&Rubicam, Paris) si Jorge Carreno (Director de Creatie, Young&Rubicam, Paris) vor forma in februarie, la AdPrint, singura echipa compusa din trei "judecatori".

Dupa ce a fost jurnalist si profesor de Limba Spaniola in Italia si Venezuela, Daniel si-a inceput cariera in publicitate la TBWA, din pozitia de planner-copywriter. Au urmat agentiile DDB Needham, Australie, CLM/BBDO, Bates France, Grey Paris, BETC, Publicis si Leo Burnett Paris, pana in septembrie 2005 cand a fondat MC&SAATCHI.GAD Paris. Amnesty International, M6, Pepsi-Cola, Toyota, Volkswagen, Danone, Balmex, Aquafresh, Slim Fast, Heineken, Evian, Air France sunt doar cateva dintre brandurile pentru care Daniel a fost distins cu premii la cele mai importante festivaluri internationale.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Oameni

Sectiune



Branded


Related