5 ani de consecventa

Pe 4 noiembrie Funky Business a sarbatorit 5 ani de existenta. Diana Graepel, Managing Director, Founder and Partner al agentiei, considera ca cel mai mare succes al lor este insusi faptul ca au ajuns sa celebreze evenimentul. Despre cum au reusit acest lucru, despre nise, viziune, marketing experiential si tendinte, in cele ce urmeaza...

IQads: In ce context de piata a aparut Funky Business?
Diana Graepel: In 2001, cand a aparut Funky Business, piata de comunicare live si marketing experiential era una noua. Nu aveam competitori. Eram prima agentie care se ocupa numai de evenimente. Ne-am mentinut cu greu pana astazi. Cunosc agentii de BTL care s-au infiintat, unele care apartineau unor retele internationale chiar, si care s-au inchis apoi din lipsa de business. Nu cunosc nici o agentie care sa fi rezistat de 5 ani incoace facand numai evenimente, cum este cazul nostru.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune


Comentarii

Diana Olteanu-Smarandache
acum 17 ani
Este naspa rau, daca niste "publicitari" ca voi nu stiu da diferentiati brandul...5 ani in Tibet...ca in BTL, PR sau Publicitate...mai trebuie sa mancati mamaliguta...si vin cu vrajala de genul...vai cine a cazut la picioarele noastre si noi nu ne-am aplecat: vulpea cand nu ajunge la struguri spune ca sunt acrii!
Florin Maxim
acum 17 ani
chiar esti "tampit". nu am inteles nimic din ce-ai spus.

FB si Diana Graepel sunt o chestie f tare. de ce? pt ca intotdeauna se aude de bine de ei. sunt putini cei care stiu cu adev ce se intampla acolo si isi tin gura..remarcabil!

imi aduc aminte cu emotie :) acum ceva ani cand am fost la un interviu la FB si am vazut-o pe Diana: o femeie f frumoasa intr-un post de conducere (o combinatie care a fost letala pt mine intotdeauna)

nicolas dorian
acum 16 ani
mmsel are nevoie de cunostinte aprofundate de marketing management! pe de alta parte scoala pe care a urmat-o e putin online :)) , iar la Londra...

Pe de alta parte comunicare live...mai gretel!



Branded


Related