Revista SUNETE aniversează 60 de ani de BEATLES printr-o ediție specială

Revista SUNETE aniversează 60 de ani de BEATLES printr-o ediție specială

Revista SUNETE aniversează 60 de ani de BEATLES printr-o ediție specială dedicată în întregime formației britanice. Pachetul conține revista SUNETE tipărită în 164 de pagini și o sacoșă Yellow Submarine.

Pachetul special poate fi comandat EXCLUSIV online.     

Într-un an în care celebrăm 60 de ani de la solidificarea formulei John, Paul, George & Ringo, revista SUNETE oferă cititorilor o ediție plină de recenzii de albume și concerte, cronici de film, analize muzicologice, dar și interviuri cu Pete Best (primul toboșar Beatles) și Dana Fuchs (muziciană de blues și interpretă a rolului Sexy Sadie în filmul Across The Universe).

Textele publicate în revista SUNETE sunt semnate de următorii contributori:

- Alex Mușat (coordonator ediție), percuționist, redactor al revistei Zile și Nopți si doctorand în cadrul Universității Naționale de Muzică din București;
- Ioan Big, jurnalist și analist Pop Culture, autor al volumelor “Blue, Black & White: Povestea Rolling Stones”, “Sexul… crucea lui Ken Russell”, “Eric Clapton” , “Zombies în secolul 21”, “Era Punk”.
- Berti Barbera, muzician, actor, prezentator de televiziune, compozitor.
- Cornel Ilie, muzician, fondator al formației Vunk, fascinat de universul Beatles.
- Dragoș Carasevici, traducător de teatru și cadru didactic al Facultății de Litere din Iași (UAIC);
- Alexandra Cuza, Claudia Aldea, Alina Bălan, Teodora Bratu, Monica Irina Chiorpec, Ionuț Irimiea, Mădălina Lefter, Delia Mitrache și Mihai Pitea.

Ediția specială SUNETE BEATLES a fost lansată oficial duminică, 14 august, în cadrul Brasov Jazz & Blues Festival, unde a avut loc o discuție liberă între o parte dintre contributorii revistei, urmată de un concert „Homage to The Beatles” cu Nicu Patoi și Berti Barbera.

Înființată în 2003, revista SUNETE își continuă apariția prin editarea unor ediții de colecție dedicate în întregime unui artist sau unei formații, anul 2020 marcând apariția unui număr special, dedicat trupei Depeche Mode, în timp ce ediția din 2021 a fost dedicată formației Queen. Ediția aniversară BEATLES continuă, astfel, povestea SUNETE, născută din pasiunea nemărginită pentru muzica bună.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related