HART Human Resource Consulting, prima companie de consultanta in managementul carierei, s-a lansat oficial in Romania

HART HUMAN RESOURCE CONSULTING anunta lansarea oficiala a primei companii de consultanta in managementul carierei, care isi propune ca tema strategica asistarea partenerilor sai in cresterea eficientei organizationale prin maximizarea performantelor individuale si alinierea la contextul de afaceri. Lansarea oficiala a companiei HART Human Resource Consulting a avut loc in cadrul unei conferinte de presa in data de 23 noiembrie 2006, la sediul acesteia din strada Gr. Alexandrescu Nr. 42, Bucuresti.

Fondata in 2006, HART Human Resource Consulting este prima firma de consultanta in managementul carierei care ofera servicii atat la nivel de companie, cat si la nivel individual. Printre solutiile oferite pentru clientii corporate se numara asistarea in designul sistemului de management al carierei, de la punctul de atragere a persoanelor valoroase in organizatiile partenere (serviciu oferit prin divizia de executive search& selection) pana la crearea de planuri de diagnoza si dezvoltare a carierei la nivel organizational, implementarea de centre de evaluare, dezvoltare si training.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related