Pepsi Light si moda, ingredientele perfecte pentru un inceput de saptamana

Moda, podium, cele mai frumoase manechine si cele mai noi colectii ale celor mai in voga designeri vestimentari - locul din care Pepsi Light nu poate lipsi si la care trebuie sa fiti si voi prezenti. In perioada 27 - 29 noiembrie 2006, Pepsi Light va invita la Bucharest Fashion Week, cel mai important eveniment de moda al anului, care va avea loc la World Trade Center. Evenimentul reuneste cunoscuti designeri autohtoni, dar si debutanti in domeniu, firme internationale de prestigiu, specialisti in hair-styling si make-up.

Pe langa prezentarea colectiilor designerilor, in cadrul festivalului va avea loc si concursul Top Model Romania si vor fi decernate FTV Fashion Awards - Premiile Anului in Moda si Modeling. Festivalul de moda se va desfasura pe durata a trei seri, astfel: prezentari ale colectiilor diferitilor designeri; prezentari de moda si Top Model Romania; prezentari de moda si FTV Fashion Awards.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related