O noua divizie de publishing in Grupul CATAVENCU, condusa de Aurelian Amuraritei

Incepand cu 1 decembrie 2006, in cadrul Grupului CATAVENCU va lua fiinta divizia de publishing "Quality" - care grupeaza publicatiile Cotidianul, Academia Catavencu, Idei in Dialog, Le Monde Diplomatique si Investitii si Profit (I&P). Noua divizie va fi condusa de Aurelian Amuraritei, fost managing director la Adevarul SA. "Am acceptat oferta celor din Grupul CATAVENCU, pentru ca proiectele lor corespund cu ale mele si, cred eu, putem dezvolta impreuna atat produsele existente cat si noi oferte editoriale interesante atat pentru public, cat si pentru advertiseri".

Sorin Vulpe, presedintele grupului CATAVENCU, a analizat mai multe alternative pentru aceasta pozitie importanta din cadrul companiei, dupa care i-a spus directorului general de publishing: "Bine, Dragos, credeam ca-i suficient sa te angajam pe tine. Ca sa ne pensionam cu totii. Nu mi-ai spus ca vrei sa iei toti oamenii buni din piata. Dar facem cum vrei tu."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related