Pentru GAV| Scholz&Friends Bucuresti, merele vin de la rusi

La cea de-a XVI-a editie a Festivalului International de Publicitate de la Moscova (MIAF), GAV| Scholz&Friends si-a continuat toamna bogata in evenimente, obtinand trei premii si o nominalizare la categoriile print si TV.

Executiile sunt parte a campaniei "Oameni si insecte" realizata pentru Gradina de Sud, una din cele doua finaliste la categoria "Campania anului" de la editia din acest an a Festivalului Ad'Or. Astfel, juriul de la MIAF a premiat la categoria "Produse de intretinere casnica" cu doua Silver Apple print-urile "Butterfly" si "Ladybird", cel de-al treilea, "Cricket", fiind pe shortlist. De asemenea, pentru spotul TV "Insectele", cei de la GAV| Scholz&Friends au obtinut inca un Silver Apple, semn al rodniciei departamentului de creatie. Echipa care a stat in spatele realizarii lucrarilor premiate la MIAF este alcatuita din Marius Rosu, Catalin Spoiala si Lucian Georgescu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related