QB Promotion comunica deschiderea primului mall din Sibiu

Pe 16 noiembrie QB Promotion a dat tonul festivitatilor la deschiderea primului mall din viitoarea capitala culturala europeana. Promenada Mall este un brand nou, creat special pentru Sibiu, in cadrul parcului comercial European Retailpark Sibiu.

QB Promotion a castigat acest cont in urma unui pitch in luna septembrie, solicitat de agentul exclusiv pentru inchirierea spatiilor comerciale ale mall-ului, compania Activ Consulting, birou asociat Cushman & Wakefiled. Activ Consulting (www.activconsulting.ro; www.cushman&wakefield.com ) - asigura servicii de management si marketing pentru intreg complexul European Retailpark Sibiu.
Venind cu identitatea de brand, Promenada Mall a solicitat participantilor la pitch elaborarea strategiei de comunicare si a signalisticii indoor si outdoor. QB Promotion a castigat componenta de comunicare urmand a desfasura pentru Promenada Mall proiectele de strategie, creatie, media planning & buying, PR & BTL si productie publicitara. Cu un timing strans de pregatire, posibil doar prin comunicare eficienta cu clientul si incredere reciproca, primul proiect a fost un succes: lansarea publica a brandului Promenada Mall.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related