Scufita Rosia Montana

"Fighting fire with fire" este titlul unui articol aparut recent in The Globe and Mail, semnat Andy Hoffman. Gabriel Resources se pare ca ar avea toate meritele pentru izbanda iminenta in lupta cu o cohorta de ONG-uri, care n-au in general ce face si gasesc tot felul de scuze ecologice pentru a se opune sfintei industrializari, iar asta se intampla peste tot, nu numai intr-un colt uitat de lume, intr-o tara subdezvoltata, in care Gabriel Resources isi face pomana si pune pe picioare cea mai mare mina de aur la suprafata din Europa. Si victoria care se anunta s-ar datora strasnicei strategii de a lupta impotriva ONG-urilor cu propriile lor arme. Alan Hill, CEO al Gabriel Resources afirma ca trebuie sa le raspunzi cu aceeasi moneda si ca nimeni nu le-a raspuns ONG-urilor astfel pana acum.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Sectiune

Dictionar


Comentarii

Adrian Spiridon
acum 17 ani
...cum spuneati si voi... lupul deghizat in bunicuta...
Niculae Olteanu
acum 17 ani
Cunoasteti(cunoastem) toate detaliile legale ale "operatiunii" ??? ca de cuvinte si indemnuri "construite"suntem satui! oameni buni si cunoscatori ai mediei romaneshti: sapatzi adanc si scoatetzi ce e bun; ce ne poate ajuta cu adevarat; nu este suficient sa facetzi valuri!!!!! Haidetzi sa facem o treaba ca LUMEA! Oare putem!!!!!!
teodora anchidin
acum 17 ani
hm..cate n-ar face si ONG-urile anti-Gariel Resources daca ar fi bani...atunci da,ar fi fost interesant sa urmarim 2 campanii atat de diferite,dar legate de aceeasi Rosie Montana..ar fi fost o adevarata provocare pentru cele 2 agentii implicate...dar asa,doar studentii ce mai ridica glasul impotriva Gabriel Resources..mare pacat:/
George bogdan Mujescu
acum 17 ani
Dincolo de toate castiga niste agentii de publicitate si GR. Pardon: si cativa "sus-pusi" comisionati "la greu". Cat despre protectie si mediu... asta suntem: la discretia banilor. Deocamdata.
Ungureanu Eduard
acum 17 ani
Eu unul ma intreb altceva. Cat de profitabila este de fapt afacerea ? Cred ca Turcu avea dreptate cind spunea ca multe din aceste contracte de privatizare erau negociate avind pe masa "dosarul de cadre" al unor personalitati politice foarte influente. Oare cat de defavorabil pentru partea romana o fi si asta ? Interesanta campania facuta de gmp dar duplicitar mesajul .Merita vazute clipurile . Toate.



Branded


Related