Hueman Advertising este agenția de comunicare a aplicației Prepino

Hueman Advertising este agenția de comunicare a aplicației Prepino

În comunicare e la fel ca în bucătărie: e mult mai ușor să obții rezultatele dorite atunci când ai toți pașii clar definiți și explicați. Acesta e doar unul dintre motivele pentru care ne-am îndrăgostit instant de Prepino și am decis colaborăm fericiți până la adânci bătrâneți. 

Cum? Nu știți cine este Prepino? E o aplicație pentru telefon, care face gătitul de acasă mai simplu, prin unificarea într-o singură platformă a procesului de gătit, de la descoperire, la pregătire, la cumpărarea ingredientelor și apoi gătirea efectivă, explicată pas cu pas.

Conținutul culinar pe care îl găsesc aici utilizatorii este foarte divers, inedit, cu rețete sănătoase și gustoase, pregătite de creatorii Prepino. Mai mult decât atât, cu dezvoltarea noilor funcționalități specifice, aplicația a devenit o rețea socială pentru conținut delicios, facilitând comunicarea între utilizatori și creatori, prin împărtășirea de recenzii, opinii, sfaturi și colecții culinare. 

În bucătăria Hueman, Prepino a apărut la începutul anului, atunci când am pregătit toate ingredientele necesare pentru o comunicare lejeră și prietenoasă în toate mediile online. În plus, în această vară am preparat și un mic refresh pentru identitatea aplicației, una mai apropiată de domeniul activității. 

„Este mereu o provocare să aduci un brand nou, inovator pe piața din România, în atenția publicului. Însă cu Prepino e Ușorino, prin însăși conceptul său și toată inspirația creatorilor, care creează cele mai diverse și savuroase rețete. Mai are rost să menționăm că în plus față de realizarea conținutului online pentru toate conturile Prepino, ne-am apucat și noi de gătit? : )”, Flavius Veliciu, Creative Partner Hueman.

Dacă în primul an de la lansare am ales să ne concentrăm pe dezvoltarea de noi funcționalități și să investim în creatori și conținut, lăsând aplicația să crească organic, în al doilea an, terenul pentru a începe promovarea aplicației a fost pregătit. Am ales să lucrăm cu Hueman pe partea asta, având un trecut de succes cu ei pe un alt proiect, tot din zona de food. Am început colaborarea cu focus pe achiziția de noi utilizatori, iar creșterea este surprinzător de mare. Între timp, ne ocupăm și de atragerea noilor creatori și a food brandurilor, cum de curând am finalizat și întregul sistem dedicat campaniilor, cu beneficii unice oferite companiilor din domeniu. Și nu ne oprim aici. Prepino este o aplicație culinară ultra-targetată care se dezvoltă în continuu, cu noi funcționalități inedite care să ușureze și mai mult gătitul acasă. Căci cu Prepino, e ușorino!", Oana Pîslaru, General Manager la Prepino.

Prepino, aplicația pentru gătit acasă este atât varianta pentru Android cât și pentru iOS/iPhone.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Hueman Advertising

Hueman este agenția digitală creativă din Timișoara, specializată în Social Media, soluții web și branding. Suntem o agenție mică, dar flexibilă. Credem în lucrurile făcute bine, care sunt mai presus de... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related