Radio 21, Europa FM si RRM: ménage a trois de succes in Fratelli Studio

Mare petrecere mare, la Fratelli Studio, pe 29 noiembrie: Radio 21, Europa FM si Regie Radio Music au sarbatorit cel mai longeviv si de succes ménage a trois din istorie: 10 ani de cand Regie Radio Music, agentia de vanzari a celor doua radiouri, activeaza pe piata media si se ocupa de cele mai ascultate posturi radio din Romania.

O petrecere plina de lumina si sunet, la care au fost invitate agentiile de publicitate si de media, presa, colaboratori, artisti si prieteni ai celor trei companii.

Echipa RRM si-a asteptat invitatii in costume de ospatari: "Daca de 10 ani v-ati obisnuit ca cei din RRM, care duc greul, sa va convinga ca sunt cei mai buni, ca au cele mai bune produse de pe piata, si ca puteti sa le incredintati cele mai mari bugete, asta-seara tot RRM-ul duce greul: ei sunt la dispozitia voastra si va vor servi la propriu...", a anuntat Cristina Zegheru-Richard, vicepresedintele EDI Romania, la inceputul petrecerii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related