Google nu mai are raspunsuri

Google isi inchide sectiunea Google Answers, la 4 ani dupa lansarea ei, relateaza AdAge. Stirea a aparut pe blogul corporativ al Google: "Google este o companie inovativa; pentru noi, asta inseamna sa incercam tot timpul multe lucruri noi si cateodata sa ne reconsideram obiectivele fata de un produs".

Situl s-a aflat in competitie cu Yahoo Answers. Conform datelor furnizate de Hitwise, Yahoo Answers este lider de piata, avand un trafic mai mare cu 24 de vizualizari fata de Google Answers si cu 50 fata de Live QnA al Microsoft.
Este posibil ca problemele pe care le are versiunea Google sa fie cauzate de faptul ca nu este gratuita si sustinuta de reclame, ca Yahoo. Utilizatorii Google Answers inregistrau o intrebare, plateau o taxa de 2 pana la 200 $ si erau pusi in legatura cu un expert care putea raspunde la ea. Yahoo Answers a procedat la fel, cu exceptia taxei; utilizatorii puneau intrebari si raspundeau la intrebarile puse de altii. Alt serviciu sponsorizat, Answers.com, nu se bazeaza pe raspunsurile date de ceilalti utilizatori, ci pe resursele din dictionare si enciclopedii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related