Sensiblu iti rasplateste eforturile de a scapa de centimetri in plus - te rasfata cu produse de aromaterapie

In aceasta primavara, Sensiblu te sustine in lupta cu celulita. Cumparand produse anticelulitice din gamele Elancyl si Roc in farmaciile Sensiblu, primesti cadou produse de aromaterapie din gamele Woods of Windsor si Feng Shui, in valoare de 30% din suma achitata.
Sensiblu are grija ca vara aceasta sa te gaseasca in forma! In luna aprilie, Sensiblu da startul in lupta cu centimetri in plus si pielea cu aspect neplacut de coaja de portocala.

Farmaciile Sensiblu iti propun produsele anticelulitice din gamele de dermo-cosmetica Elancyl si RoC, pentru a scapa de surplusul nedorit de centimetri si a obtine un corp de invidiat. Si pentru ca orice efort de a te pastra in forma merita sa fie rasplatit din plin, Sensiblu are o surpriza pentru tine: timp de 2 luni, te rasfata oferindu-ti cadou produse de relaxare si aromaterapie din gamele Woods of Windsor si Feng Shui in valoare de 30% din suma achitata la achizitionarea produselor anticelulitice din gamele mentionate.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related