Cupa Danone da startul la vise!

Pentru a cincea oara, Danone Romania organizeza in perioada 23 aprilie - 4 iunie 2005 Cupa Danone, eveniment sportiv desfasurat si in acest an sub mesajul si indemnul "Crezi in visul tau", dedicat micilor fotbalisti. Competitia este parte integranta a turneului international de fotbal Danone Nations Cup adresat copiilor intre 10 si 12 ani din lumea intreaga.

Anul acesta, turneul Danone Nations Cup va avea finala pe 4 septembrie la Lyon, pe stadionul actualei campioane la fotbal a Frantei, unde vor participa 32 de tari.

In Romania, Cupa Danone se desfasoara in orasele Constanta (23-24 aprilie), Cluj (7-8 mai), Timisoara (14-15 mai) si Bucuresti (21-22 mai), iar marea finala are loc pe 4 iunie la Bucuresti, reunind cele patru echipe finaliste ale fazei locale. Partenerii media ai Cupei Danone in Romania sunt ziarul PRO SPORT si radio MIX FM. Cupa Danone este organizata cu sprijinul Ministerului Educatiei si Cercetarii si a Federatiei Romane de Fotbal.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related