Reforme radicale in evaluarea audientelor romanesti

Industria media din Romania s-a pus in miscare si cauta metode si unelte mai precise de evaluare a audientelor in print, televiziune si pe Internet, in asteptarea unei cresteri vertiginoase a publicitatii in anii urmatori, drept continuare la sporurile consistente din ultimii ani. Atat Asociatia Romana pentru Masurarea Audientei (ARMA), cat si Biroul Roman de Audit al Tirajelor (BRAT) au intrat in priza in ultimele luni, cautand sa asigure, pe viitor, date cat mai corecte si mai consistente pentru mass-media din tara. Acestora este pe cale sa li se adauge, exclusiv pentru domeniul Internet, o noua organizatie, Internet Advertising Bureau (IAB) Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related