Grupul Halewood Romania ofera de sarbatori daruri in mantie regala

Grupul Halewood Romania deschide luna cadourilor printr-o campanie de promovare a vinului Rhein Extra, un "spumant cu mantie regala". Campania se desfasoara in magazine specializate si in locatii HoReCa, de tip premium si super-premium. Aceasta este prima saptamana a promotiei care va dura pana la sfarsitul lui decembrie, o luna in care Grupul Halewood Romania doreste sa aduca in atentia publicului un produs pe masura evenimentelor care merita sarbatorite cu toata bucuria, la fiecare sfarsit de an.

Campania consta in sesiuni happy-hours de degustare si ofera ca bonus o sticla de Rhein Extra gratis pentru fiecare sticla cumparata in magazine si un pahar de vin spumant, ca aperitiv, in locatiile HoReCa participante; promotia se desfasoara in orasele Bucuresti, Ploiesti, Sinaia, Sibiu, Cluj, Timisoara, Arad, Brasov si Constanta. « Prin aceasta campanie ne propunem sa comunicam consumatorului valorile emotionale si functionale ale brandului Rhein Extra, oferind in plus posibilitatea degustarii si, ca atare, apropierea reala a brandului de consumator », afirma Delora Panga, Group Marketing Director la Halewood. « Am considerat aceasta perioada extrem de propice pentru promovarea spumantului Rhein Extra, intrucat este luna cu cele mai multe momente si evenimente de celebrat. Prin aceasta promotie, Grupul Halewood Romania le ureaza consumatorilor Sarbatori Fericite!», a adaugat Delora Panga.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related