Ciocolata invadeaza cerealele

Cel mai recent ingredient sanatos din categoria cerealelor este ciocolata, conform Brandweek.

Quaker Oats si Kellogg spera ca imaginea imbunatatita pe care o are ciocolata va ademeni cat mai multi oameni sa incerce liniile Life, respectiv Special K, pozitionate ca fiind produse sanatoase.
"Consumatorii ne-au spus ca isi doresc cereale sanatoase care sa fie nutritive si sa aiba gust de ciocolata", a spus Jamie Stein, pr director of Quaker Oats foods & snacks, Chicago.
In februarie, Quaker va lansa cerealele Life Chocolate Oat Crunch. Campania realizata de agentia Element79 din Chicago va pune accentul pe continutul scazut in grasimi si bogat in fibre din cereale. Sloganul: "Viata e plina de surprize".
Stein a refuzat sa dezvaluie bugetul pentru aceasta campanie, dar Quaker Oats a cheltuit 22 milioane $ pentru monitorizarea presei in luna septembrie a acestui an, conform TNS.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related