Splendid Media Interactive musca puternic din felia publicitatii interactive

Dezvoltarea rapida a mediului mobil de comunicare din ultimii ani a generat necesitatea completarii strategiilor conventionale de comunicare in marketing si advertising cu solutii adaptate acestui mediu deosebit de popular si in permanenta evolutie. Prin parteneriatului cu ad2go, Splendid Media Interactive a devenit unul dintre putinii jucatori de pe piata vanzarilor de publicitate din Romania care a inclus in portofoliul sau de servicii, solutiile de mobile marketing.

La finalul anului 2006, penetrarea telefoniei mobile in Romania va fi de 60%, reprezentand aproximativ 12 milioane de utilizatori. Se estimeaza ca piata comunicatiilor mobile va creste in urmatorii doi ani cu inca 20%, ajungand ca, in Romania, la finele anului 2008, doar doi romani din zece sa nu detina un terminal mobil. Cifrele demonstreaza faptul ca mediul mobil este unul din cele mai populare la ora actuala, cu o evolutie spectaculoasa de la an la an.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related