Dragos Nedelcu de la CAPITAL se alatura Grupului CATAVENCU.

Fostul redactor sef adjunct al revistei CAPITAL, Dragos Nedelcu, fiind mai inteligent decit ai lor, a decis sa se alature Grupului Catavencu, ca sef proiecte editoriale speciale pentru presa de business. In noul sau job, Dragos Nedelcu va avea, ca principale obiective, integrarea continutului de publishing in formate online si de televiziune (atat pentru Money Channel, cat si pentru Realitatea TV) si conceperea unor evenimente de business pentru noul grup. Experienta lui de realizator al emisiunii Capital TV de la Realitatea TV devine un atu important.

"Proiectul propus de cei din Grupul Catavencu mi s-a parut cel mai interesant dintre toate variantele pe care le-am studiat dupa plecarea de la CAPITAL. Sunt sigur ca impreuna cu noii colegi din Grupul Catavencu, precum si de la Money Channel, NewsIn si Realitatea TV, voi reusi sa pun in valoare experienta acumulata in ultimii opt ani la Ziarul Financiar si Capital " a declarat Dragos Nedelcu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related