COSMOTE depaseste pragul de 1 milion de clienti

La numai o saptamana dupa aniversarea primului sau an pe piata romaneasca, COSMOTE Romania anunta ca a depasit pragul de 1 milion de clienti. In cadrul unui eveniment special organizat cu aceasta ocazie, COSMOTE a acordat norocosului client numarul 1 milion, Alexandru Morar, 1.000.000 de minute gratuite pe an catre orice retea, pe viata, si un telefon performant.

Referindu-se la acest moment important pentru companie, Dl. Nikolaos Tsolas, CEO COSMOTE Romania, a declarat: "Depasirea pragului de 1 milion de clienti in numai un an de activitate in Romania reprezinta un indicator evident al receptivitatii pietei fata de produsele si serviciile noastre si al increderii consumatorilor in marca COSMOTE. Pretuim in egala masura fiecare client care ne acorda incredere si vom continua sa reprezentam cea mai buna optiune de pe piata de servicii de telefonie mobila."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Pozitii

Sectiune

Dictionar


Comentarii

Razvan Capatina
acum 17 ani
Avand in vedere ca anul are undeva putin peste 500 000 minute sunt curios cum o sa vorbeasca castigatorul 1 milion de minute pe an... Poate daca ii dau 2 sim-uri?! Cam greu cu matematica asta.



Branded


Related