Red Cell/141 are un nou director de creatie

Ciprian Tudor - Cipake - este noul Creative Director al Red Cell/141 Romania.
Ciprian are 30 de ani, dar in calitate de om de creatie s-a nascut acum aproape 7 ani, la Headvertising. Aici a si crescut pana a ajuns sa-i zica lumea "senior copywriter", lucrand pe conturi ca Antena 1, Connex, Mercedes, Interbrew sau HVB. Tot aici a scris si primul spot romanesc aparut in Lurzer's Archive (foarte premiatul xnet "Taraful", care a castigat Ad'Or-ul si un Golden Drumstick la Portoroz).

Dincolo de succesele pe care le-a avut cu Headvertising, mai reprezentativ pentru Ciprian este ca face parte din acea specie de publicitari pentru care creativitatea apare la intersectia mai multor preocupari: e universitar, preda filosofie moderna, si este in board-ul unei galerii de arta contemporana.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related