150 de angajati URSUS Breweries au plantat voluntar 260 de copaci

In aceste zile, profitand de vremea buna, 150 de angajati ai companiei URSUS Breweries au plantat voluntar 260 de copaci, in cadrul programului de responsabilitate sociala corporativa "Milioane de oameni, Milioane de copaci". Activitatile de plantare s-au desfasurat in Bucuresti, pe Soseaua Bucuresti - Targoviste, si in Parcul Central Simion Barnutiu din Cluj-Napoca.

Dieter Schulze, Presedinte si CEO URSUS Breweries, a declarat: "Vremea din luna decembrie ne-a ajutat in demersul nostru de a contribui la refacerea mediului inconjurator in care traim, prin activitati de plantare a copacilor. Acest efort se datoreaza implicarii voluntare a colegilor nostri. Dupa aceasta prima experienta suntem foarte motivati ca la primavara sa depasim un numar de 500 de copaci plantati. Consideram ca implicarea activa intr-o cauza comunitara nationala, spre binele tuturor, va crea o miscare si in randul altor organizatii, in scopul crearii unui mediu mai bun pentru viata noastra de zi cu zi".

Incepand cu acest an, in fiecare toamna si primavara, URSUS Breweries va organiza, prin voluntariat, campanii de plantare a copacilor sau a altor plante in Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Buzau.

URSUS Breweries este membru fondator al programului de responsabilitate sociala Milioane de Oameni, Milioane de copaci, initiat de PRAIS Corporate Coomunications in colaborare cu Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor si lansat in octombrie 2006, alaturi de companiile partenere Lafarge Romania, Quadrant Amroq Beverages si Smithfield Romania.

URSUS Breweries, subsidiara a SABMiller plc, este al doilea mare producator de bere de pe piata romaneasca. Compania detine in acest moment 4 fabrici de bere si peste 1.300 de angajati. URSUS Breweries isi desfasoara activitatea in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Buzau, Brasov si Tunari. Marcile URSUS Breweries sunt: URSUS, Timisoreana, Ciucas, Stejar, Peroni Nastro Azzurro si Pilsner Urquell.Sectiune

Dictionar


Comentarii

raluca croitor
acum 10 ani
M numesc Croitor Raluca,am 15 ani.am o intrebare: se va organiza o alta actiune similara cu aceasta?si as dori sa aflu daca exista vreo limita de varsta pentru a participa la ea.Astept raspuns.

Va multumescRelated