150 de angajati URSUS Breweries au plantat voluntar 260 de copaci

In aceste zile, profitand de vremea buna, 150 de angajati ai companiei URSUS Breweries au plantat voluntar 260 de copaci, in cadrul programului de responsabilitate sociala corporativa "Milioane de oameni, Milioane de copaci". Activitatile de plantare s-au desfasurat in Bucuresti, pe Soseaua Bucuresti - Targoviste, si in Parcul Central Simion Barnutiu din Cluj-Napoca.

Dieter Schulze, Presedinte si CEO URSUS Breweries, a declarat: "Vremea din luna decembrie ne-a ajutat in demersul nostru de a contribui la refacerea mediului inconjurator in care traim, prin activitati de plantare a copacilor. Acest efort se datoreaza implicarii voluntare a colegilor nostri. Dupa aceasta prima experienta suntem foarte motivati ca la primavara sa depasim un numar de 500 de copaci plantati. Consideram ca implicarea activa intr-o cauza comunitara nationala, spre binele tuturor, va crea o miscare si in randul altor organizatii, in scopul crearii unui mediu mai bun pentru viata noastra de zi cu zi".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Sectiune

Dictionar


Comentarii

raluca croitor
acum 17 ani
M numesc Croitor Raluca,am 15 ani.am o intrebare: se va organiza o alta actiune similara cu aceasta?si as dori sa aflu daca exista vreo limita de varsta pentru a participa la ea.Astept raspuns.

Va multumesc



Branded


Related