Yahoo News se aliaza cu ABC News

Yahoo News a anuntat ca si-a extins relatia cu ABC News, care va deveni principalul furnizor de continut video pentru situl de stiri, conform Mediaweek.

Ca urmare a parteneriatului incheiat, ABC News va incepe sa livreze in fiecare zi pachete de informatii pentru site si, in acelasi timp, articole si interviuri. In plus, Yahoo News va posta segmente selectate din "Good Morning America".
Toate clipurile ABC News, dintre care cateva vor fi postate pe home page-ul Yahoo News, vor include spoturi publicitare video. Cei de la Yahoo sunt de parere ca spoturile video reprezinta o atractie din ce in ce mai mare pentru situl de stiri, in parte datorita popularitatii continutului ABC News.
"Transmisiunile video de pe Yahoo News au crescut de zece ori in ultimul an, deci suntem siguri ca materialul suplimentar oferit de unul dintre cele mai cunoscute branduri de stiri va fi primit cu mare entuziasm de catre publicul nostru", a declarat Scott Moore, head of news and information, Yahoo Media Group.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related