De Craciun, Coca-Cola alaturi de tine

Programul “De Craciun, Coca-Cola alaturi de tine” isi continua, si in acest an, misiunea de a mentine vie traditia si legenda lui Mos Craciun. Aprinderea luminilor bradului Coca-Cola, Caravana si familia Coca-Cola ce vor strabate intreaga tara si spectacolul “In cautarea lui Mos Craciun!” ne aduc aminte, in fiecare an, de spiritul si valorile sarbatorii de Craciun.

Si in acest an, surprizele incep odata cu aprinderea luminilor din cel mai mare brad de Craciun din Bucuresti, bradul Coca-Cola. Pe 5 decembrie, in asteptarea lui Mos Niculae, in fata Operei Romane, toti copiii sunt invitati in jurul bradului sa cante colinde si sa se bucure de sosirea sarbatorilor de iarna.
In aceeasi seara, Caravana Coca-Cola, formata din camioane frumos luminate, impreuna cu familia Coca-Cola, va pleca la drum pentru a aduce bucuria sarbatorilor copiilor din toata tara. In orasele prin care trece, Caravana va participa la sarbatorile organizate cu ocazia Craciunului, iar familia Coca-Cola va imparti daruri celor veniti sa-l vada pe Mos Craciun.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related