Peste 2.000 de elevi descopera "Secretele elfilor" cu Prigat

Echipa Prigat ofera de Sarbatori unui numar de peste 2.000 de elevi ai claselor I din Bucuresti, 2 spectacole gratuite "Secretele Elfilor" la Circul Globus din Bucuresti. Elevii sunt invitati de catre organizatori sa aduca la intrarea in sala cate un desen creat de ei, avand ca tema educationala "energia naturala", atat de benefica unui stil de viata sanatos. Desenele vor intra in concurs, iar cele mai reusite 10 lucrari vor fi premiate cu echipamente sportive, in luna ianuarie 2007.

"In fiecare an de Sarbatori dedicam o mare parte din programele de responsabilitate sociala si donatiile QAB copiilor, dorindu-ne de fiecare data sa le oferim acestora momente de bucurie.", declara Claudia Iacobuta, PR Manager, Quadrant Amroq Beverages. Si in acest an, compania QAB si Prigat vor continua programul de sprijinire a Institutului de Ocrotire a Mamei si Copilului "Alfred Rusescu" (IOMC) printr-o noua donatie adresata tuturor copiilor din spital si care este menita sa continue traditia de terapie prin joc initiata de institut.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related