PATETISM SI PRAGMATISM

Caro diario, adica jurnalule, mai draga: ma uit de vreo zece zile la spotul cu Norbert, Lili si Gianina, incercind sa descopar usoare urme de creativitate, de inovatie, de pragmatism, dar nici pragmatismul mileniului trei nu mai e ca alta data - nu se lasa decriptat cu una, cu doua. Cit despre cai nebatatorite, mai e mult pina departe.

Am patruns cu smerenie in labirintul mitologiei publicitare, fara a putea sa-i dau de capat, sa ajung la o justa intelegere a patternurilor si a mecanismelor logice care le genereaza. Se introduce mai intii cliseul femeii "de casa", cu sinii mici si fizionomia inexpresiva, dar abila in manipularea cratitelor, lavetelor si retetelor culinare, cu doctoratul luat in combinarea detergentilor si balsamurilor de rufe. Ea va cistiga intotdeauna razboiul casnic, in detrimentul posesoarei de forme onctuoase si cupa D la sutien. Ma intreb de ce? Asa au concluzionat specialistii in urma mamografiei? Sau siliconul si serul fiziologic trebuie sa stea departe de ochiurile aragazului, pentru evitarea accidentelor domestice? Varianta A sau B? Astept raspunsul.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related